Καλωσήρθατε στην νέα Ιστοσελίδα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού  Δείτε Video αφιερωμένο στην θυσία των αγωνιστών του 1821. Με ΚΛΙΚ επάνω στην κυλιόμενη αυτή Λωρίδα θα δείτε και από εδώ το Video.  Ημερίδα ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ. Με ΚΛΙΚ επάνω στην κυλιόμενη αυτή Λωρίδα θα δείτε πληροφορίες για την Ημερίδα  Δείτε τα αποτελέσματα όλων των σειρών Παραθερισμού για τα ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέα έτους 2022  Νέος Τηλεφωνικός Κατάλογος Ε.Α.Α.Σ.  Απονομή Αναμνηστικού Διπλώματος σε Μεταπτυχιακούς Σπουδαστές  Ημερίδα ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ. Με ΚΛΙΚ επάνω στην κυλιόμενη αυτή Λωρίδα θα δείτε πληροφορίες για την Ημερίδα  Υγειονομική Περίθαλψη Αποστράτων στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία  Προγράμματα και Δραστηριότητες CLIMS Έτους 2022  Πρόγραμμα Ομαδικού Παραθερισμού στη Νέα Υόρκη μέσω CLIMS 2022  Ημερίδα ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ. Με ΚΛΙΚ επάνω στην κυλιόμενη αυτή Λωρίδα θα δείτε πληροφορίες για την Ημερίδα  

Διαδικτυακή Αιτηση Εγγραφής & Κατάθεση Δικαιολογητικών

    1.  Από αυτό το Φύλλο της Ιστοσελίδας  μπορείτε να εισέλθετε στην Δικτυακή Πύλη της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στράτου (Ε.Α.Α.Σ.) απ’ όπου έχετε την Δυνατότητα για «Ηλεκτρονική Υποβολή Αίτησης Εγγραφής Μέλους & Έκδοσης Ταυτότητας Μέλους, καθώς επίσης και την ηλεκτρονική αποστολή όλων των προβλεπόμενων κατά περίπτωση Δικαιολογητικών».

    2. Με την υποβολή Αίτησης Εγγραφής Μέλους και Έκδοση Ταυτότητας ή Καρτών ΕΚΕ συνυποβάλλονται υποχρεωτικά και τα προβλεπόμενα, κατά περίπτωση  δικαιολογητικά όπως αυτά αναλυτικά φαίνονται και περιγράφονται στην Ιστοσελίδα της ΕΑΑΣ  στο Μενού «ΜΕΛΟΣ - ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ» και Υπομενού «Δικαιολογητικά Εγγραφής & Εκδ. Ταυτότητας».

    3. Η διαδικασία αποστολής των συνυποβαλλομένων δικαιολογητικών, παρέχεται κατά βήματα μέσα από τον υφιστάμενο Διαδικτυακό Μηχανισμό Αποστολής.

    4. Για τον ευκολότερο χειρισμό της αποστολής των Εγγράφων και Δικαιολογητικών, συνίσταται η μετατροπή αυτών σε μορφή pdf εκτός των Φωτογραφιών (οι οποίες θα είναι σε μορφή .jpg)  και η αποθήκευσή τους σε κάποιο Φάκελο στον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή από τον οποίο θα εκτελεστεί η υποβολή της Αίτησης.

    5. Αιτήσεις που θα υποβάλλονται μέσω αυτής της διαδικασίας και ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ή ΤΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΑ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.
 

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ