Καλωσήλθατε στην νέα Ιστοσελίδα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού  Εθνική Ηχώ - Κυκλοφόρησε το τεύχος Μαρτίου  Δείτε τις «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ. ΚΑΑΥ 2021» που έχουν αναρτηθεί στο επιμέρους Μενού «Ανακοινώσεις Κ.Α.Α.Υ.–Παιδικών Κατασκηνώσεων» του Μενού «Παραθερισμός».  Από 16 Μαρτίου έως 16 Απριλίου 2021 η κατάθεση Αιτήσεων για ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέαύ  ΚΑΑΥ Αγ Ανδρέα: Στο τηλ. 210-3633797 εσωτ. 24 μπορείτε να ορίσετε Ραντεβού, για κατάθεση Αίτησης Παραθερισμού στα Κεντρικά Γραφεία της ΕΑΑΣ.  ΚΑΑΥ Αγ Ανδρέα: Η ηλεκτρονική διεύθυνση του Γραφείου Παραλαβής των ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ 2021 ΕΙΝΑΙ kaayeaas@gmail.com  Δείτε το επετειακό Video για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Με ΚΛΙΚ επάνω στην κυλιόμενη αυτή Λωρίδα θα δείτε και από εδώ το Video.  Δείτε Video αφιερωμένο στην θυσία των αγωνιστών του 1821. Με ΚΛΙΚ επάνω στην κυλιόμενη αυτή Λωρίδα θα δείτε και από εδώ το Video.  

Αντιπρόεδρος Ε.Α.Α.Σ.

Ο Υποστράτηγος Ιωάννης Δεβούρος

Βιογραφικό Σημείωμα

Γεννήθηκε το έτος 1959 στον Πειραιά. Το 1977 εισήλθε στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) από την οποία αποφοίτησε το 1981 ως Ανθλγος (ΕΜ). Αποφοίτησε από 'όλα τα σχολεία του Σώματος του καθώς και την Σχολή Πολιτικού Σχεδιασμού Εκτάκτου Ανάγκης (ΠΣΕΑ) και Πολιτικής Προστασίας (Π.Π) της ΕΛ.ΑΣ (Χαϊδάρι Αττικής).

Διετέλεσε Διοικητής όλων των κλιμακίων της ιεραρχίας, ανεξαρτήτων Υπομονάδων και Μονάδων του Σώματος Εφοδιασμού Μεταφορών.

Υπηρέτησε σε επιτελικές θέσεις ως Επιτελής (4η ΤΑΞΥΠ/4 ΕΓ,ΓΕΣ/ΔΕΜ-ΔΥΠΟΣΤΗ και ΑΣΔΥΣ).

Τιμήθηκε με όλες τις προβλεπόμενες διαμνημονεύσεις και διακρίσεις λόγω θέσεων- βαθμού και χρόνου διοικήσεως Μονάδας.

Γνωρίζει σε καλό βαθμό την Αγγλική γλώσσα.

Αποστρατεύτηκε με τον Βαθμό του Υποστρατήγου.

Είναι παντρεμένος και έχει τρία (3) παιδιά. Ο Νικόλαος σπουδάζει ναυτιλιακά. Ο Ιωάννης υπηρέτησε την πατρίδα ως ΔΕΑ Ειδικών Δυνάμεων (Αλεξιπτωτιστής) και απολύθηκε πρόσφατα, η δε θυγατέρα του προετοιμάζεται για την συμμετοχή της στις πανελλήνιες εξετάσεις