Διευθύνων Σύμβουλος

 Ο Αντισυνταγματάρχης (ΑΣ) ε.α.  Χρηστίδης Χρήστος του Γεωργίου και της Μαγδαληνής

Βιογραφικό Σημείωμα

Προσωπικά Στοιχεία

Γεννήθηκε στις Σέρρες στις 11 Οκτωβρίου του 1965

Ολοκλήρωσε την στοιχειώδη και μέση εκπαίδευση στις Σέρρες (Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο).

Προέρχεται  από μία εκ των παλαιοτέρων οικογενειών της πόλεως των Σερρών και η οικογένειά του έχει μακρά συμμετοχή τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα πολιτικά πράγματα του Νομού.

Είναι παντρεμένος  και πατέρας 2 παιδιών .

Επαγγελματική Διαδρομή

 Φοίτησε στην Στρατιωτική Σχολή των Ευελπίδων από το 1984 έως το 1988, οπότε ονομάστηκε Ανθυπολοχαγός των Τεθωρακισμένων.

Από το 1989 έως το 2006 υπηρέτησε σε διάφορα όπλα του Στρατού Ξηράς (Τεθωρακισμένα, Καταδρομές, και Αεροπορία Στρατού).

Συνολικά δε φοίτησε με επιτυχία σε 12 σχολές μετεκπαιδεύσεως του Στρατού Ξηράς.

Είναι  άριστος γνώστης της Αγγλικής και επαρκής στη γνώση της Γαλλικής γλώσσας. Είναι απόλυτα εξοικειωμένος με το διαδίκτυο και χειρίζεται τους υπολογιστές σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Μετά την αποστρατεία του ασχολήθηκε επιχειρηματικά με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την εμπορία ηλεκτρικού ρεύματος μετέχοντας σε εταιρικά σχήματα εντός και εκτός Ελλάδος.

Άλλες Δραστηριότητες

Το 2008 διεκδίκησε την Προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών και εκλέχθηκε Σύμβουλος την περίοδο 2008 - 2011.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Λέσχης Αεροπορίας Στρατού από το 2008 μέχρι το 2011.

Διετέλεσε Ιδρυτής και  Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Κίνησης Στρατιωτικών, από το 2010 μέχρι το 2013 που είναι ΝΠΙΔ και δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα με τη συμμετοχή συναδέλφων του που προέρχονται από το Στρατό Ξηράς.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας την περίοδο 2013 -2014 συμμετέχοντας ως επικεφαλής του κόμματος στις Ευρωεκλογές του 2014.

Προσωπικό μήνυμα

Πέρα από την στρατιωτική μου καριέρα τα προβλήματα του Έθνους και της Πατρίδας γενικότερα, με απασχολούσαν πάντοτε και σε βάθος.

Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια με παραδοσιακούς θεσμούς, ήθη και έθιμα διδάχθηκα ότι η προσφορά είναι πάντα σημαντικότερη ως πράξη από την απαίτηση και την απολαβή.

Δεμένος άρρηκτα συναισθηματικά με την Ελλάδα και την Ορθόδοξη Πίστη μας και πιστεύοντας ότι αυτόν τον τόπο δεν τον κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας αλλά τον δανειζόμαστε από τα παιδιά μας ασχολήθηκα με την ΕΑΑΣ ευελπιστώντας να βοηθήσω να αντιστραφεί το αντιμιλιταριστικό κλίμα που έχει σκόπιμα δημιουργηθεί και να αρθούν οι Αξιωματικοί στο κοινωνικό βάθρο που τους αναλογεί.

Δεν προσκυνώ και δεν γονατίζω παρά μόνο στα ιερά και τα όσια της φυλής μας.