Καλωσήλθατε στην νέα Ιστοσελίδα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού  Εθνική Ηχώ - Κυκλοφόρησε το τεύχος Μαρτίου  Δείτε τις «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ. ΚΑΑΥ 2021» που έχουν αναρτηθεί στο επιμέρους Μενού «Ανακοινώσεις Κ.Α.Α.Υ.–Παιδικών Κατασκηνώσεων» του Μενού «Παραθερισμός».  Από 16 Μαρτίου έως 16 Απριλίου 2021 η κατάθεση Αιτήσεων για ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέαύ  ΚΑΑΥ Αγ Ανδρέα: Στο τηλ. 210-3633797 εσωτ. 24 μπορείτε να ορίσετε Ραντεβού, για κατάθεση Αίτησης Παραθερισμού στα Κεντρικά Γραφεία της ΕΑΑΣ.  ΚΑΑΥ Αγ Ανδρέα: Η ηλεκτρονική διεύθυνση του Γραφείου Παραλαβής των ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ 2021 ΕΙΝΑΙ kaayeaas@gmail.com  Δείτε το επετειακό Video για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Με ΚΛΙΚ επάνω στην κυλιόμενη αυτή Λωρίδα θα δείτε και από εδώ το Video.  Δείτε Video αφιερωμένο στην θυσία των αγωνιστών του 1821. Με ΚΛΙΚ επάνω στην κυλιόμενη αυτή Λωρίδα θα δείτε και από εδώ το Video.  

Όροι για Δημοσίευση στην Εθνική Ηχώ

1. Το κείμενο να αναφέρεται σε θέμα γενικού ενδιαφέροντος, να έχει περιορισμένη έκταση, να μην υπερβαίνει τις τετρακόσιες (400) λέξεις, να είναι σε ηλεκτρονική μορφή και ουχί δακτυλογραφημένο ή χειρόγραφο.

2. Να είναι ενυπόγραφο με όλα τα στοιχεία του συντάκτη- αποστολέα.

3. Να μην είναι υβριστικό, συκοφαντικό και να μην περιλαμβάνει προσωπικές επιθέσεις και αντιπαραθέσεις αλλά και να μην περιέχει ευχαριστίες και επαίνους.

4. Να μην υπηρετεί κομματικές σκοπιμότητες.

5. Να τηρείται η δεοντολογία που υπαγορεύεται από τις αρχές και αξίες που υπηρετήσαμε.

6. Τα μη δακτυλογραφημένα και απεσταλμένα σε ψηφιακή μορφή δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

7. Σε ότι αφορά τα αποστελλόμενα κείμενα για δημοσίευση ισχύουν τα εξής:

α. Τα κείμενα εξετάζονται και αξιολογούνται από τη συντακτική επιτροπή.

β. Ανεξάρτητα από τη δημοσίευση η μη των άρθρων τα κείμενα δεν επιστρέφονται.

γ. Το περιεχόμενο εκάστου άρθρου απηχεί τις προσωπικές απόψεις του υπογράφοντος.

8. Λόγω του περιορισμένου χώρου στην εφημερίδα να αποφεύγονται οι νεκρολογίες.

9. Παρακαλούνται τα μέλη της Ε.Α.Α.Σ. που επιθυμούν να δημοσιεύσουν άρθρα να τα στέλνουν δακτυλογραφημένα και σε ψηφιακή μορφή στη διεύθυνση: eaasgrafeiotypou@gmail.com

10. Για κάθε μεταβολή (αλλαγή διευθύνσεως, απώλεια αξκου κτλ) τα Μέλη της Ε.Α.Α.Σ. να επικοινωνούν στο τηλ. 210 3633797 εσωτ. 17.