Αποκριάτικη Χοροεσπερίδα Τεθωρακισμένων

Ημερομηνία

Αγαπητά Μέλη και Φίλοι του Συνδέσμου,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, αποφάσισε την πραγματοποίηση της αποκριάτικης χοροεσπερίδας του την 1  ηΜαρτίου2019 ημέρα Παρασκευή, σε ένα καταπληκτικό χώρο, που δεσπόζει η προτομή του Καβάφη, οι εντυπωσιακοί πίνακες Αιγυπτιωτών ζωγράφων και μέσα στους μαγευτικούς ήχους αξιόλογων μουσικών, οι οποίοι μεταφέρουν την κουλτούρα, αλλά και το μπρίο των «γλετζέδων» Ελλήνων Αιγυπτιωτών, θα αποχαιρετίσουμε με κέφι και χαρά την περίοδο των Απόκρεων.

Το μενού που επιλέξαμε θα είναι πλούσιο, αλλά και ιδιαιτέρως εκλεκτό, μια και θα απολαύσουμε, εκτός των άλλων, πρωτότυπες γεύσεις, όπως Φαλαφέλ, Κουμπέμπα, Κόφτα, Σούπα μολοχία, Ρύζι Αιγυπτιακό, Γλυκό αρίσα,…..κλπ.(Αραβική κουζίνα)

Τιμή κατ’ άτομο 25 ΕΥΡΩ συμπεριλαμβανομένων των ποτών και…… λοιπών εκπλήξεων.

Πέρας προσελεύσεως η 21.00 Ω.

ΧΩΡΟΣ : Λέσχη Αιγυπτιωτών (3ηςΣεπτεμβρίου 56 1οςΌροφος τηλ. 2108213038). Πλησίον της Λέσχης και στη γωνία 3ηςΣεπτεμβρίου και Ηπείρου λειτουργεί υπαίθριο πάρκιγκ με ειδικό κόστος 4 ΕΥΡΩ.

Η προετοιμασία και οργάνωση της εκδηλώσεως στόχο και σκοπό έχουν, να μείνει ανεξίτηλα στη μνήμη όλων αυτή η ξεχωριστή βραδιά.

Δώστε την ευκαιρία σε φιλικά ή αγαπημένα σας πρόσωπα να γνωρίσουν, μιας διαφορετικής ομορφιάς εμπειρία.

Θερμά σας παρακαλούμε, οι δηλώσεις συμμετοχής εγκαίρως να περιέλθουν στα γραφεία του Συνδέσμου (τηλ. 210-5226351) το αργότερο έως 20 Φεβρουαρίου 2019, ή σε οποιοδήποτε μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου.

Ακόμη στη διάθεσή σας είναι ο Πρόεδρος τηλ. 6942482481 και  Γ. Γραμματέας τηλ. 6942581702.

 Παρακαλούμε για την παραλαβή των προσκλήσεων από το γραφείο του Συνδέσμου. 

 

Με εκτίμηση,

για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

                  Ο Πρόεδρος                                         Ο Γενικός Γραμματέας

 

   Χρήστος Παπαδογεωργόπουλος                  Χαράλαμπος Μεντεσίδης

             Υποστράτηγος ε.α                                      Αντιστράτηγος ε.α