ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ Ε.Α.Α.Σ

Ημερομηνία Δελτίου Τύπου

Πραγματοποιήθηκε στις 02 Φεβρουαρίου  του 2024 στη ΛΑΕΔ, η κοπή της πίτας της Ε.Α.Α.Σ και η βράβευση των αριστούχων μαθητών 2022-2023 Β’ και Γ’ Λυκείου. 
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ. Υπτγος ε.α. Ιωάννης Δεβούρος, με ένα σύντομο χαιρετισμό και ευχές για το Νέον Έτος, όπως επίσης και ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Χούπης Δημήτριος.
Στη συνέχεια ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Φωτικής κ.κ. Νεκτάριος ευλόγησε τη βασιλόπιτα με ευχές για ένα ευλογημένο Νέον Έτος.

   Παρέστησαν, ως εκπρόσωπος του  Προέδρου της Βουλής ο Βουλευτής Β΄ Πειραιά κ. Μαρκόπουλος Δημήτριος, του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερωνύμου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Φωτικής κ.κ. Νεκτάριος, ως εκπρόσωπος του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ ο κ. Μπιάγκης Δημήτριος, ως εκπρόσωπος του Προέδρου των Σπαρτιατών ο Βουλευτής κ. Ζερβέας Αλέξανδρος, ως εκπρόσωποι του Προέδρου του ΝΙΚΗ ο κ. Μπλάνος Ανδρέας, ως εκπρόσωπος της Προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας ο Βουλευτής κ. Αρίδας Χρήστος.
Από την στρατιωτική Ηγεσία παρέστησαν ο Α/ ΓΕΕΘΑ Σγος Δημήτριος Χούπης, ο Α/ ΓΕΣ Αντγος Κωστίδης Γεώργιος, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ ο Αρχ/πχος (ΠΝ) κ. Καμπόλης Ιωάννης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΑ ο Ταξχος (Δ) κ. Ζαχαρούλης Δημήτριος, ως εκπρόσωπος του  Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ ο Ταξχος κ. Κωστής Διονύσιος, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού Λ.Σ Υποναύαρχος κ. Μάζης Αντώνιος, ως εκπρόσωπος του Διοικητή της ΑΣΔΕΝ ο Ταξχος κ. Σταματάκης Ιωάννης και ως εκπρόσωπος του Διοικητή της ΑΣΔΥΣ ο Ταξχος κ. Βλάχος Γεώργιος.

   Επίσης, παρέστησαν και οι: Βουλευτής Ν.Δ Α΄ Πειραιώς και Νήσων κ. Κατσαφάδος Κωνσταντίνος, ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Γεροντόπουλος Άκης, ο πρώην Βουλευτής Ν.Δ Α΄ Πειραιώς και Νήσων κ. Μανωλάκος Νικόλαος, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Αθηναίων ο κ. Βελεγράκης Μανόλης, οι πρώην Πρόεδροι της Ε.Α.Α.Σ Αντγος ε.α. Κουτρής Σταύρος και Αντγος ε.α. Ροζής Βασίλειος, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ε.Α.Α.Α ο Αντπχος ε.α Καραδήμας Εμμανουήλ, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της  Ε.Α.Α.Ν ο Πλοίαρχος ε.α  Αναγνωστάκης Μανώλης, ως εκπρόσωπος του Προέδρου Α.Π.Ο.Ε.Α ο κ. Λιακόπουλος Παναγιώτης, ο Διευθυντής του Α.Ο.Ο.Α ο Σχης κ. Αντωνίου Ιωάννης, ο Διευθυντής του Τ.Ε.Θ.Α Αντγος κ. Αντώνιος Κονδύλης, ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Σγος ε.α. Καμπάς Γεώργιος, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Π.Ο.Σ. ο Σχης ε.α. Ταραντίλης Δημήτριος, ο Διευθυντής Στρατιωτικών Ιερέων ΓΕΣ π. Μαρκάκης Νεκτάριος, ο Πρόεδρος του Σ.Α.Α.Υ.Σ  ο Ανχης ε.α. Πεππές Δημήτριος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Αττικής κ. Πλατόπουλος Κωνσταντίνος, ο Δημοσιογράφος - Οικονομικός αναλυτής κ. Αυτιάς Γεώργιος και ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Ν.Δ Β΄ Πειραιά Λιβανού Μιχαήλ ο Αντγος  ε.α κ. Γεώργιος Σιγανός, μέλη της Ενώσεως και γονείς των αριστούχων μαθητών.

         Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΑΣ, ευχαριστεί τους παρευρισκόμενους και κυρίως τα μέλη και τις οικογένειές τους που τίμησαν με την παρουσία τους την παραπάνω εκδήλωση, όπως επίσης τους γονείς και τους βραβευθέντες μαθητές και τους εύχεται καλό, ευλογημένο και δημιουργικό το Νέο έτος. 

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων