Ημερίδα Ε.Α.Α.Σ. στην Καλαμάτα, την 27 Σεπ 2023

Ημερομηνία Δελτίου Τύπου

Η Ε.Α.Α.Σ. διοργάνωσε, δια του Παραρτήματος Ε.Α.Α.Σ. Μεσσηνίας, Ημερίδα την 27η Σεπτεμβρίου 2023, για την συμπλήρωση εκατό ετών από την υπογραφή της Συνθήκης της Λωζάνης, με θέμα "Ελληνοτουρκικές σχέσεις- Εκατό χρόνια από την Συνθήκη της Λωζάνης"

Όμιλητές ήταν ο Άγγελος Συρίγος καθηγητής Διεθνούς Δικαίου του Παντείου πανεπιστημίου, πρώην υφυπουργός Παιδείας και ο Αντιστράτηγος ε.α. Τζούμης Λάμπρος στρατιωτικός αναλυτής.

Την Ε.Α.Α.Σ. εκπροσώπησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Α.Α.Σ. Αντισυνταγματάρχης ε.α. Χρηστίδης Χρήστος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι: Εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσσηνίας, ο βουλευτής της Ν.Δ. Μίλτος Χρυσομάλλης, η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κυρία Καλογεροπούλου Άννα, ο Υπδκτης της 120 ΠΕΑ, ο Δκτης του Κέντρου Νεοσυλλέκτων Καλαμάτας, ο Δκτης και Υπδκτης της 77 Μονάδος Επιστρατεύσεως, ο Δκτης Πυροσβεστικης, ο Δντης Λιμενικού Καλαμάτας, ο Δντης παραρτήματος Πολεμικού Μουσείου Καλαμάτας, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας, πρόεδροι των Ενώσεων αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας, ο πρόεδρος Εφέδρων Αξιωματικών και ο πρόεδρος των ΑΧΕΠΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.

 

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων