ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε.Α.Α.Σ. ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟ

Ημερομηνία Δελτίου Τύπου

Την Παρασκευή 24 Νοε 2023, αντιπροσωπεία της Ε.Α.Α.Σ., αποτελούμενη από τους Πρόεδρο Υπτγο ε.α. Δεβούρο Ιωάννη, τον Αντιπρόεδρο Αντγο ε.α. Γουμαλάτσο Μιχαήλ, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Ανχη ε.α. Χρηστίδη Χρήστο και τα μέλη του ΔΣ/ΕΑΑΣ Αντγο ε.α. (ΕΛ.ΑΣ) Κονταρίδη Χρήστο και τον Αντγο ε.α. (ΕΛ.ΑΣ) Μηνόπετρα Χαράλαμπο πραγματοποίησε ενημερωτική επίσκεψη στον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κώστα Κατσαφάδο στον οποίο επέδωσε υπόμνημα με τα πάγια και διαρκή αιτήματα της Ε.Α.Α.Σ. σχετικά με το Μ.Τ.Σ., συνοδευόμενο από ανάλογα υποστηρικτικά έγγραφα.

Τα αδιάσειστα αριθμητικά και άλλα στοιχεία δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρερμηνείας , ο δε κ. Υφυπουργός αποδέχθηκε την ακρίβειά τους, και δεσμεύθηκε να αναμενει την ανάληψη πρωτοβουλιών από το ΥΠΕΘΑ ώστε να τοποθετηθεί ανάλογα.

Η ΕΑΑΣ στον πολυμέτωπο αγώνα που δίνει, δεν ενεργεί ως αντίδικος απέναντι σε κανένα, απλά θεωρούμε ότι το Δίκαιο είναι με το μέρος μας και με το μέρος των μελών μας των οποίων τα συμφέροντα είμαστε υποχρεωμένοι να υπηρετούμε.

Συνεχίζουμε....

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων