ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Α.Α.Σ.

Ημερομηνία Σύνταξης Άρθρου
Συντάκτης
Ιδιότητα
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α. - ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Α.Α.Σ.

Καλησπέρα αγαπητοί μου συνάδελφοι, φίλες και φίλοι οι εκλογές της 19 Φεβ. 2023 για την ανάδειξη των μελών που θα στελεχώσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) τελείωσαν.

Ξεκινά μία περίοδος ανασυγκρότησης και δημιουργικής συνεργασίας και ειλικρινά δεν υπάρχει χρόνος και χώρος για θριαμβευτικές τυμπανοκρουσίες, από κανέναν!!!

Ευχαριστώ από καρδιάς τα μέλη της Ένωσής μας και όλους τους συναδέλφους οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο τους και εκλέχθηκα στο Αξίωμα του Προέδρου της ΕΑΑΣ!!! Επίσης ευχαριστώ πολύ όλους όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, δίνοντας δύναμη και πνοή δημιουργίας στην Ένωση!!!

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τα Θερμά μου συγχαρητήρια στους συναδέλφους πού εξελέγησαν, αλλά και όλους όσους διεκδίκησαν μία θέση στο ΔΣ/ ΕΑΑΣ!!!

Είμαι υποχρεωμένος να ανταποκριθώ και θα ανταποκριθώ συνειδητά στις προσδοκίες τους, τηρώντας τις προεκλογικές μου δεσμεύσεις!!!!

Πρέπει να τονίσω ότι ΔΕΝ υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, αλλά μία θεμιτή και απαραίτητη για τον κλάδο ανανέωση των μελών του ΔΣ/ΕΑΑΣ!!!

Το νέο ΔΣ θα έχει ιδιαίτερα δύσκολο έργο να υλοποιήσει. Μας ανησυχεί ιδιαίτερα το μεγάλο ποσοστό αποχής των μελών μας από την εκλογική διαδικασία.

Όποιες και εάν είναι οι αιτίες που το προκάλεσαν, από οπουδήποτε και εάν αυτές δρομολογήθηκαν, σταθερή αποστολή του νέου ΔΣ είναι η αύξηση της συμμετοχής των μελών μας στην εκάστοτε εκλογική διαδικασία, αλλά και στις δράσεις που υλοποιούμε.

Είμαι βέβαιος ότι θα γίνει και θα εργαστώ προς αυτή τη κατεύθυνση, ώστε να διαμορφωθεί εκείνο το ενδεδειγμένο κλίμα ψυχικής Ενότητας και Δημιουργικής Συνεργασίας μεταξύ των μελών του ΔΣ, που θα υποβοηθήσει στην δικαίωση των προσδοκιών του νομοθέτη που θέσπισε την ΕΑΑΣ σαν ΝΠΔΔ, αλλά και των μελών της.