Καλωσήρθατε στην νέα Ιστοσελίδα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού  Δείτε Video αφιερωμένο στην θυσία των αγωνιστών του 1821. Με ΚΛΙΚ επάνω στην κυλιόμενη αυτή Λωρίδα θα δείτε και από εδώ το Video.  Ημερίδα ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ. Με ΚΛΙΚ επάνω στην κυλιόμενη αυτή Λωρίδα θα δείτε πληροφορίες για την Ημερίδα  Δείτε τα αποτελέσματα όλων των σειρών Παραθερισμού για τα ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέα έτους 2022  Νέος Τηλεφωνικός Κατάλογος Ε.Α.Α.Σ.  Απονομή Αναμνηστικού Διπλώματος σε Μεταπτυχιακούς Σπουδαστές  Ημερίδα ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ. Με ΚΛΙΚ επάνω στην κυλιόμενη αυτή Λωρίδα θα δείτε πληροφορίες για την Ημερίδα  Υγειονομική Περίθαλψη Αποστράτων στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία  Προγράμματα και Δραστηριότητες CLIMS Έτους 2022  Πρόγραμμα Ομαδικού Παραθερισμού στη Νέα Υόρκη μέσω CLIMS 2022  Ημερίδα ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ. Με ΚΛΙΚ επάνω στην κυλιόμενη αυτή Λωρίδα θα δείτε πληροφορίες για την Ημερίδα

Καλωσήλθατε στην νέα Ιστοσελίδα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού

Καλωσήλθατε στην Νέα Ιστοσελίδα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού
     Σήμερα μετά από πολύμηνη προσπάθεια σωρείας συνεργατών έχουμε την ευχαρίστηση να σας παρουσιάσουμε τη νέα ιστοσελίδα της Ενώσεως.
     Επιδίωξη είναι να παρέξουμε ένα λειτουργικό εργαλείο ενημέρωσης και βοήθειας των μελών και του ευρύτερου κοινού. Η προσπάθεια βελτίωσης θα είναι συνεχής και σ' αυτό ελπίζουμε να έχουμε τη θετική συμβολή σας.
    Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη και τους φίλους της Ενώσεως που βοήθησαν στην ολοκλήρωση του έργου.

Αθήνα, 4  Μαρτίου 2021

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΑΑΣ