Καλωσήλθατε στην νέα Ιστοσελίδα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού  Εθνική Ηχώ - Κυκλοφόρησε το τεύχος Μαρτίου  Δείτε τις «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ. ΚΑΑΥ 2021» που έχουν αναρτηθεί στο επιμέρους Μενού «Ανακοινώσεις Κ.Α.Α.Υ.–Παιδικών Κατασκηνώσεων» του Μενού «Παραθερισμός».  Από 16 Μαρτίου έως 16 Απριλίου 2021 η κατάθεση Αιτήσεων για ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέαύ  ΚΑΑΥ Αγ Ανδρέα: Στο τηλ. 210-3633797 εσωτ. 24 μπορείτε να ορίσετε Ραντεβού, για κατάθεση Αίτησης Παραθερισμού στα Κεντρικά Γραφεία της ΕΑΑΣ.  ΚΑΑΥ Αγ Ανδρέα: Η ηλεκτρονική διεύθυνση του Γραφείου Παραλαβής των ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ 2021 ΕΙΝΑΙ kaayeaas@gmail.com  Δείτε το επετειακό Video για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Με ΚΛΙΚ επάνω στην κυλιόμενη αυτή Λωρίδα θα δείτε και από εδώ το Video.  Δείτε Video αφιερωμένο στην θυσία των αγωνιστών του 1821. Με ΚΛΙΚ επάνω στην κυλιόμενη αυτή Λωρίδα θα δείτε και από εδώ το Video.

Καλωσήλθατε στην νέα Ιστοσελίδα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού

Καλωσήλθατε στην Νέα Ιστοσελίδα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού
     Σήμερα μετά από πολύμηνη προσπάθεια σωρείας συνεργατών έχουμε την ευχαρίστηση να σας παρουσιάσουμε τη νέα ιστοσελίδα της Ενώσεως.
     Επιδίωξη είναι να παρέξουμε ένα λειτουργικό εργαλείο ενημέρωσης και βοήθειας των μελών και του ευρύτερου κοινού. Η προσπάθεια βελτίωσης θα είναι συνεχής και σ' αυτό ελπίζουμε να έχουμε τη θετική συμβολή σας.
    Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη και τους φίλους της Ενώσεως που βοήθησαν στην ολοκλήρωση του έργου.

Αθήνα, 4  Μαρτίου 2021

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΑΑΣ