Ευχαριστήρια επιστολή προς Ε.Α.Α.Σ

Ημερομηνία Ανακοίνωσης

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΔΡΑΓΙΟΣ

Συνταξιούχος Συμβολαιογράφος

Πανεπιστημίου 56, 106 78 Αθήνα

Αθήνα, 20η Ιουνίου 2022

 

Προς: τον Αντιστράτηγο ε.α. και Πρόεδρο κ. Σταύρο Κουτρή, τον Υποστράτηγο ε.α. και Αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Δερβούρο ως και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού

Αξιότιμοι κύριοι,

Ως Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την επωνυμία «Εμμανουήλ Παππάς», αισθάνομαι την υποχρέωση να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε σας και στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Χρήστο Χρηστίδη για την αποφασιστικής σημασίας χορηγία σας προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΚΟΥΕΟΡΑ», προκειμένου να πραγματοποιηθεί στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών η θεατρική παράσταση από το καλλιτεχνικό σχήμα του Συλλόγου αυτού «ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑΣ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ».

Οι επιδιώξεις σας να συμβάλλεται ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην προβολή παρόμοιων εκδηλώσεων και ιδιαίτερα την εμπέδωση των αγνών και υψηλών Εθνικών ιδεωδών με πρότυπα σαν τον Αρχιστράτηγο των Μακεδονικών Δυνάμεων της Επαναστάσεως του 1821, Εθνεγέρτη Μακεδόνα Εθνικό μας Ήρωα ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ, σας τιμούν, είναι αξιέπαινες και αξίζουν πολλών συγχαρητηρίων.

Παράλληλα ευχαριστώ ολόθερμα τον ικανό, δραστήριο και ακούραστο Πρόεδρο του παραρτήματος Σερρών της Ενώσεως σας, κ. Θεόδωρο Στρίκο, Υπαστυνόμο ε.α. για τις αυθόρμητες, πολύτιμες, δυναμικές και αποφασιστικές ενέργειες του για τον συντονισμό της όλης εκδήλωσης και την πραγματοποίηση αυτής με εξαιρετική επιτυχία.

Σας δηλώνω ότι στο μέλλον θα στηρίξω παρόμοιες εκδηλώσεις της Ενώσεως σας.

Με εκτίμηση,

Αριστείδης Δράγιος