ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ τ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Α.Α.Σ. ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Ημερομηνία Δελτίου Τύπου

Την 19η Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση του Δντος Συμβούλου της Ε.Α.Α.Σ. παρουσία και των μελών του ΤΣ, με τον τ. Γραμματέα της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και υποψήφιο Βουλευτή Ν. Σερρών κ. Τάσο Χατζηβασιλείου στα γραφεία του Παραρτήματος της Ένωσης.

Ο κ. Χατζηβασιλείου παρέλαβε φάκελο με τα θέματα που καταδεικνύουν τις αδικίες που υφίστανται τα ε.α στελέχη του Στρατού Ξηράς σε σχέση με τα μερίσματα του ΜΤΣ. Μετά από διεξοδική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, συμφώνησε στο δίκαιο των αιτημάτων δεσμευόμενος ότι θα επανέλθει για την προώθηση τους αμέσως μετά το σχηματισμό κυβερνήσεως που θα προκύψει από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Έκπληκτος άκουσε ότι επί 3ετια ο τ. κ. ΥΕΘΑ, παρά τις παραστάσεις της Ενώσεως, δεν συνεργάστηκε ούτε συναντήθηκε με το ΔΣ της, για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τα μέλη της.

Η Ε.Α.Α.Σ. πέρα από κόμματα και πολιτικές παρατάξεις, συνεχίζει επί της ουσίας την προσπάθειά της, επιμελούμενη των συμφερόντων των μελών της.

 Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων