Καλωσήλθατε στην νέα Ιστοσελίδα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού  Εθνική Ηχώ - Κυκλοφόρησε το τεύχος Μαρτίου  Δείτε τις «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ. ΚΑΑΥ 2021» που έχουν αναρτηθεί στο επιμέρους Μενού «Ανακοινώσεις Κ.Α.Α.Υ.–Παιδικών Κατασκηνώσεων» του Μενού «Παραθερισμός».  Από 16 Μαρτίου έως 16 Απριλίου 2021 η κατάθεση Αιτήσεων για ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέαύ  ΚΑΑΥ Αγ Ανδρέα: Στο τηλ. 210-3633797 εσωτ. 24 μπορείτε να ορίσετε Ραντεβού, για κατάθεση Αίτησης Παραθερισμού στα Κεντρικά Γραφεία της ΕΑΑΣ.  ΚΑΑΥ Αγ Ανδρέα: Η ηλεκτρονική διεύθυνση του Γραφείου Παραλαβής των ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ 2021 ΕΙΝΑΙ kaayeaas@gmail.com  Δείτε το επετειακό Video για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Με ΚΛΙΚ επάνω στην κυλιόμενη αυτή Λωρίδα θα δείτε και από εδώ το Video.  Δείτε Video αφιερωμένο στην θυσία των αγωνιστών του 1821. Με ΚΛΙΚ επάνω στην κυλιόμενη αυτή Λωρίδα θα δείτε και από εδώ το Video.  

Παράδοση Βοήθειας στους Σεισμόπληκτους Ν. Λάρισας

Ημερομηνία Δελτίου Τύπου

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

             Το ΔΣ της ΕΑΑΣ αντιλαμβανόμενο τον κοινωνικό του ρόλο  αποφάσισε να συνδράμει σε υλικά πρώτης ανάγκης τους σεισμοπαθείς της περιοχής του Δήμου Τυρνάβου που επλήγησαν πρόσφατα.

            Αντιπροσωπεία του ΤΣ του Παραρτήματος της Ε.Α.ΑΣ. Λάρισας αποτελούμενη από τους Πρόεδρο Αντγο ε.α Βλάχο Κωνσταντίνος και τα μέλη Σχη ε.α Ζιώγα Γεώργιος και  Λγο ε.α  Στέφο Γεώργιο παρέδωσε τα  παραπάνω υλικά στην Γενική Γραμματέα Δήμου Τυρνάβου, κα Έλενα Ζαρόγιαννου.

            Στη συνέχεια τα μέλη του ΤΣ μετέβησαν στο χωριό Δαμάσι, όπου συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Τυρνάβου κ. Κόκουρα Ιωάννη και τον Δντη του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου κ. Λέτσιο Γρηγόριο οι οποίοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για τη συνδρομή μας. 

            Το ΔΣ της Ε.Α.Α.Σ. εκφράζοντας το σύνολο των αποστράτων του Στρατού Ξηράς εύχεται στην πολύπαθη περιοχή του Δήμου Τυρνάβου γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν και ταχεία επιστροφή στις οικογενειακές εστίες.

 Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της ΕΑΑΣ