Καλωσήλθατε στην νέα Ιστοσελίδα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού  Εθνική Ηχώ - Κυκλοφόρησε το τεύχος Μαρτίου  Δείτε τις «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ. ΚΑΑΥ 2021» που έχουν αναρτηθεί στο επιμέρους Μενού «Ανακοινώσεις Κ.Α.Α.Υ.–Παιδικών Κατασκηνώσεων» του Μενού «Παραθερισμός».  Από 16 Μαρτίου έως 16 Απριλίου 2021 η κατάθεση Αιτήσεων για ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέαύ  ΚΑΑΥ Αγ Ανδρέα: Στο τηλ. 210-3633797 εσωτ. 24 μπορείτε να ορίσετε Ραντεβού, για κατάθεση Αίτησης Παραθερισμού στα Κεντρικά Γραφεία της ΕΑΑΣ.  ΚΑΑΥ Αγ Ανδρέα: Η ηλεκτρονική διεύθυνση του Γραφείου Παραλαβής των ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ 2021 ΕΙΝΑΙ kaayeaas@gmail.com  Δείτε το επετειακό Video για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Με ΚΛΙΚ επάνω στην κυλιόμενη αυτή Λωρίδα θα δείτε και από εδώ το Video.  Δείτε Video αφιερωμένο στην θυσία των αγωνιστών του 1821. Με ΚΛΙΚ επάνω στην κυλιόμενη αυτή Λωρίδα θα δείτε και από εδώ το Video.  

Για την μάχη των οχυρών

Ημερομηνία Δελτίου Τύπου

     Η Ελλάδα πιστή και αιώνια πρόμαχος των ιδανικών της Ελευθερίας δεν μπορούσε παρά να επαναλάβει το ΟΧΙ προς τους Ιταλούς επιβολείς και προς τους αντίστοιχους Γερμανούς. Μία "μικρή" σε έκταση και πληθυσμό χώρα αρνήθηκε δύο φορές, μέσα σε λίγους μήνες μάλιστα, να υποταχθεί αμαχητί σε υπέρτερους σε μέγεθος και δύναμη αντιπάλους.
Για μία ακόμη φορά στο πέρασμα των αιώνων οι Έλληνες δεν ρώτησαν πόσοι αλλά πού είναι  οι αντίπαλοι .
Η Ε.Α.Α.Σ. σήμερα που συμπληρώνονται 80 χρόνια από την επέτειο της Γερμανικής επιθέσεως , κλίνει ευλαβικά το γόνυ στους ένδοξους νεκρούς μας που έπεσαν υπέρ βωμών και εστιών.
     Φάρος και παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους ο αγώνας και η θυσία τους.
          Ζήτω το Έθνος
          Ζήτωσαν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας!

            Για να ακούσετε αφιέρωμα στον Ηρωϊκό έφεδρο Λοχία Δημήτρη Ίτσιο, ο οποίος στις 6 Απριλίου 1941
   προκάλεσε υπέρμετρη ζημιά στους Γερμανούς εισβολείς κατά την διάρκεια της Μάχης των Οχυρών πατήστε ΕΔΩ