Ευχαριστήρια Επιστολή Κορκόντζελου

Ημερομηνία Σύνταξης Άρθρου
Ιδιότητα
Υπτγος (ΤΘ) ε.α.

Ευχαριστήρια Επιστολή Κορκόντζελου

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τις πιο θερμές ευχαριστίες στον Δ/ντή της Καρδιολογικής κλινικής του Ν.Ι.Μ.Τ.Σ., Γενικό Αρχίατρο, κ. Καλπάκο Διονύσιο και στο ικανότατο ιατρικό επιστημονικό προσωπικό, διότι αντιμετώπισαν το ξαφνικό και σοβαρό περιστατικό της υγείας μου γρήγορα, μεθοδικά και αποτελεσματικά. Αυτό οφείλεται τόσο στην υψηλή επιστημονική τους κατάρτιση, όσο και στην πίστη τους στο ευγενικό λειτούργημα με το οποίο αποφάσισαν να ασχοληθούν, λειτούργημα προσφοράς προς τον πάσχοντα. Ευχάριστη έκπληξη υπήρξε ο τρόπος συνεργασίας ιατρών-ασθενών με αποτέλεσμα οι ασθενείς να αποκτούν την πεποίθηση ότι βρίσκονται σε καλά χέρια και η θεραπεία τους είναι σίγουρη. Υπήρχε διάχυτη αισιοδοξία και αυτό είναι η μισή θεραπεία.

Ευχαριστώ, επίσης θερμά, το νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο ακούραστα, πρόσχαρα και ευγενικά προσέφερε τις υπηρεσίες του συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της κλινικής. Εντυπωσιακή ήταν η ευταξία και η οργάνωση της εργασίας, όπου ο καθένας ήξερε που, πότε και τί έπρεπε να κάνει.

Από όσα είδα και έζησα σχημάτισα την πεποίθηση ότι η Καρδιολογική κλινική του Ν.Ι.Μ.Τ.Σ. συγκαταλέγεται μεταξύ των καλυτέρων καρδιολογιών κλινικών των νοσοκομείων μας.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία,

 

Περικλής Κορκόντζελος

Υπτγος (ΤΘ) ε.α.