Ευχαριστίες προς 401 ΓΣΝΑ

Ημερομηνία Σύνταξης Άρθρου
Ιδιότητα
Οικογένεια Σ. Βελλίδη

Στις 2 Νοεμβρίου, ο αγαπημένος σύζυγος και πατέρας μας, στρατηγός Σταμάτιος Βελλίδης, κατέληξε στην Α παθολογική κλινική του 401 ΓΣΝΑ όπου νοσηλευόταν από τις 29 Ιουλίου του ίδιου έτους.

Παρηγορία και στήριξή μας σε αυτούς τους πολύ δύσκολους τρεις μήνες υπήρξε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, μηδενός εξαιρουμένου. Ο επαγγελματισμός όπου ανακλάται η επιστημονική εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, ο αποτελεσματικός συντονισμός μεταξύ των διαφορετικών κλινικών και ειδικοτήτων με στόχο το βέλτιστο αποτέλεσμα για τον νοσηλευόμενο, η άοκνη φροντίδα επί μακρόν μα κυρίως η βαθιά ανθρωπιά που επέδειξαν πρωτίστως στον ασθενή και στους οικείους του, εδραιώνουν την πεποίθησή μας ότι το 401 ΓΣΝΑ, κοσμεί τον ιατρικό κόσμο της χώρας και προσφέρει απαράμιλλη φροντίδα σε όλους τους νοσηλευόμενους ανεξαρτήτως ιεραρχίας.

Ειδική μνεία οφείλουμε στους Παναγιώτη Μπαρμπαγιάννη, Διευθυντή Α Παθολογικής Κλινικής και Αριστείδη Τσακίρη, Διευθυντή Πλαστικής Χειρουργικής που ως πρώτοι μεταξύ ίσων διεκπεραίωσαν το μεγαλύτερο μέρος της νοσηλείας.

Μη έχοντας άλλον έμπρακτο τρόπο για την ειλικρινή έκφραση της ευγνωμοσύνης μας σε όλο το έμψυχο δυναμικό, παρακαλούμε θερμά την στρατιωτική ηγεσία αλλά και την πολιτεία να στέκει αρωγός στις ανάγκες του νοσοκομείου ώστε να συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες του με τον ίδιο και ακόμα καλύτερο τρόπο.

Με τιμή

Η οικογένεια Σ. Βελλίδη