ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΚΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΚΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου γνωρίζει στα μέλη και τους λοιπούς Αποστρά-τους Αξιωματικούς Πυροβολικού ότι, η προβλεπόμενη από το Καταστατικό του Συνδέσμου ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα στις 22 Ιανουαρίου 2023, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Ρηγίλλης 1).

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης θα είναι:

1. Απολογισμός έργου και δραστηριοτήτων έτους 2022.
  2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής και Οικονομικός απολογισμός έτους 2022.
  3. Προϋπολογισμός έτους 2023.
  4. Δραστηριότητες έτους 2023.
  5. Κάθε άλλο θέμα που θα προταθεί από τα μέλη.
  6. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε.

Πριν από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης θα λάβει χώρα η κοπή της Βασιλόπιτας.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η Συνέλευση θα γίνει στις 29 Ιανουαρίου 2023, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 στον ίδιο χώρο, ανεξάρτητα από την παρουσία περιορισμέ-νου αριθμού μελών. Επειδή πιστεύουμε ότι, δεν θα προκύψει θέμα απαρτίας την πρώτη ημερομηνία, παρακαλούνται όλοι να προσέλθουν οπωσδήποτε στις 22 Ιανουαρίου 2023, για αποφυγή ταλαιπωρίας. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να συνοδεύονται και από τις συζύγους τους.

Ειδικότερα για τις εκλογές υπενθυμίζουμε τα ακόλουθα, που προβλέπονται από το Καταστατικό: Υποψηφιότητα μπορεί να υποβάλει οποιοδήποτε τακτικό μέλος του Συνδέσμου είτε εγγράφως στη διεύθυνση του Συνδέσμου μας (Οδός Μαυροκορδάτου 9, Τ.Κ. 10678) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: pirovolitis11@gmail.com, είτε τηλεφωνικώς στο τηλέφωνο 210-5235408, ή σε οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ., το αργότερο μέχρι 16 Ιανουαρί-ου 2023. Για τα μέλη που δεν μπορούν να παρίστανται, είναι δυνατή η ψηφοφορία δι΄ αντι- προσώπου, μετά από έγγραφη απλή εξουσιοδότηση, σε οποιοδήποτε μέλος του Συνδέσμου και μόνο για ένα μέλος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                               Ο Γενικός Γραμματέας

Πέτρος Μαρκόπουλος                                  Δημήτριος Σκουρλετόπουλος

Αντγος ε.α. Αντγος ε.α.                                  Αντγος ε.α. Αντγος ε.α.