Συνδιοργάνωση Ημερίδας για Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς

EAAS
Ημερομηνία Ανακοίνωσης

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και την Διακλαδική Καρδιοχειρουργική Κλινική και την Καρδιολογική Κλινική του 401 ΓΣΝΑ, διοργανώνει  ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «Καρδιοαγγειακά Νοσήματα, Πρόληψη, Έγκαιρη Διάγνωση και Αντιμετώπιση».

     Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2026 (18.00 έως 21.00 ώρας), στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών.

     Στόχος της εκδήλωσης  είναι η υπεύθυνη ενημέρωση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων σχετικώς με τους παράγοντες καρδιαγγειακού κύκλου, τα σημεία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, καθώς και τις σύγχρονες δυνατότητες αντιμετώπισης των καρδιαγγειακών νοσημάτων.

     Η ΕΑΑΣ, κρίνει ως άκρως επωφελή την παρακολούθηση των εισηγήσεων της Ημερίδας, στην οποία θα λάβουν μέρος κορυφαίοι επιστήμονες στρατιωτικοί καρδιολόγοι.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων