ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ: Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΜΕ ΤΗΝ MEDITERRANIA AΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ DCINSURANCE

Η Ε.Α.Α.Σ. σε συνεργασία με την MEDITERRANIA AΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και την DCInsurance εξασφάλισε 20% έκπτωση επί των αναγραφόμενων συνδρομών για τα μέλη της που διαθέτουν ταυτότητα αποστράτου και τα μέλη των οικογενειών τους. Για την συμμετοχή, λεπτομέρειες στο πρόγραμμα όπως παρακάτω:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ Ε.Α.Α.Σ.

H MEDITERRANIA AΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και η DCInsurance Εταιρία Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, αναγνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες του επαγγέλματος του Έλληνα Αξιωματικού και τιμώντας την προς την πατρίδα προσφορά του, σας προτείνουν σήμερα την κάρτα της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης MED HEALTH.

Γνωρίζουμε ότι τα στελέχη του Σ.Ξ., άνδρες και γυναίκες, ε.ε. και ε.α. έχουν ήδη υψηλό επίπεδο ιατροφαρμακευτικής φροντίδας από τα Στρατιωτικά τους Νοσοκομεία. Η MED HEALTH έρχεται να ενισχύσει το ήδη υπάρχον πλέγμα με μία προσφορά, σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή για τους ε.α. Αξιωματικούς, μέλη της ΕΑΑΣ και τις οικογένειές τους.

Μια προσφορά που θα μεγαλώσει το δίκτυο παροχής υπηρεσιών, που με την απόκτησή της θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των Απόστρατων Αξιωματικών Πανελλαδικά, παρέχοντας τις απαραίτητες υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης για την πρόληψη, παρακολούθηση και θεραπεία των ασφαλισμένων σε επιλεγμένα Ιδιωτικά Ιατρεία/ Πολυιατρεία / Διαγνωστικά Κέντρα/ Οδοντιατρικά και Οφθαλμολογικά Κέντρα, καθώς και πλήθος άλλων Ιατρικών παρόχων, όπως Φυσικοθεραπευτήρια, Κέντρα Ομοιοπαθητικής, Βελονισμού, Λογοθεραπείας και Ψυχολογικής Υποστήριξης.

Όλες οι παραπάνω παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας υποστηρίζονται από ένα Σύγχρονο

Τηλεφωνικό Κέντρο 24ωρης Λειτουργίας, το οποίο :

φροντίζει αφενός για την ενημέρωση των ασφαλισμένων σε θέμα λειτουργίας του προγράμματος και του Πανελλαδικού Δικτύου Υγείας

Συντονίζει τα ραντεβού των ασφαλισμένων στα συνεργαζόμενα Ιατρικά Κέντρα / Ιατρεία.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρέχει την δυνατότητα της ΑΜΕΣΗΣ (το αργότερο εντός 48 ωρών) πραγματοποίησης επίσκεψης των ασφαλισμένων σ’ οποιοδήποτε συνεργαζόμενο Πανελλαδικά Ιατρικό πάροχο, προκειμένου να αντιμετωπίσουν με ασφάλεια ενδεχόμενο πρόβλημα της υγείας τους ή να πραγματοποιήσουν τις παρεχόμενες από το πρόγραμμα προληπτικές ιατρικές υπηρεσίες (check up).

Το προσφερόμενο πρόγραμμα αφορά μόνο τα μέλη της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού και θα τύχουν της ιδιαίτερα προνομιακής τιμής, όσοι διαθέτουν ταυτότητα μέλους της ΕΑΑΣ και τα μέλη των οικογενειών τους.

Για την DCInsurance

ΜΙΣΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ