Ευχαριστήρια επιστολή του Μιχάλη Σιδηρόπουλου προς Παράρτημα ΕΑΑΣ Ν.Σερρών

Ημερομηνία Ανακοίνωσης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΙΔΗΡΌΠΟΥΛΟΥ,ΓΙΑ ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ ΣΕ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΤΟΥ.

 

Με την παρούσα ανοικτή επιστολή μου αισθάνομαι επιβεβλημένη την ανάγκη να εκθέσω δημόσια τα κάτωθι:

Από το έτος 2010 και σε ηλικία μόλις 27 ετών προσβλήθηκα από την ανίατο ασθένεια σκλήρυνση κατά πλάκας η οποία εδώ και έναν χρόνο με καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι!!

Διαμένω με τους γονείς μου επί της οδού Άλεξ.Παναγούλη 7 και ακολουθώ φυσικά ειδική θεραπευτική αγωγή, κινούμενος όμως, ευτυχώς, μέχρις στιγμής με το καροτσάκι μου σ όλη την πόλη με απερίγραπτη θέληση για ζωή, δύναμη, κουράγιο και αισιοδοξία!!

Μερίμνησε γι αυτό η Υπέρμαχος στρατηγός μας και ο Μεγαλοδύναμος!!

Αντιμετώπιζα όμως το εξής σοβαρότατο, για μένα πρόβλημα κυκλοφορίας!

Ήταν αδύνατον μόνος μου, χωρίς την βοήθεια κάποιου συνανθρώπου μου να μπαινοβγαίνω στην πολυκατοικία μου λόγω ελλείψεως στην κεντρική είσοδο της, η οποία εφάπτεται του πεζοδρομίου, ειδικής ράμπας, δεινοπαθούσα και κινδύνευα ν ανατραπώ κάθε φορά που μπαινόβγαινα στην οικοδομή μου. Πάντοτε έψαχνα κάποιον για να με διευκολύνει και αυτό γινόταν όταν ήταν νωρίς, απεναντίας αργά το βράδυ ήταν σχεδόν αδύνατον!!

Προ 15νθημερου περίπου και περασμένα μεσάνυχτα επέστρεφα στο σπίτι μου μετά από την καθιερωμένη έξοδο μου και η αγωνία μου, όπως κάθε φορά, ήταν κορυφωμένη, για το εάν θα βρισκόταν κάποιος να με βοηθήσει να εισέλθω με το καροτσάκι μου στην οικοδομή!!

Την παρουσία και την δυσκολία μου αντελήφθησαν ο αξιότιμος κ. Στρίκος Θεόδωρος, Πρόεδρος του Παραρτήματος Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ν. Σερρών, που βρισκόταν ως θαμώνας σε παρακείμενο της οικοδομής μου καφενείο και ταχύτατα έσπευσε, μαζί με τον αξιότιμο κ. Σαφούρη Βασίλη ,ιδιοκτήτη του καφενείου και έναν ακόμη κύριο τα στοιχεία του οποίου δεν γνωρίζω, να τους έχει καλά και τους 3 ο Μεγαλοδύναμος!!

Με την βοήθεια τους κατάφερα να μπω στην οικοδομή!!

Δεν περιορίστηκαν όμως στην Θεάρεστο πράξη που προανέφερα!!

Την επόμενη κιόλας ημέρα, με μέριμνα του κ. Στρίκου, ενημερώθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος αξιότιμος κ Νυκτοπάτης Γεώργιος ο οποίος και επικοινώνησε, ΑΜΕΣΩΣ, τηλεφωνικά μαζί μου εκφράζοντας μου την συμπαράσταση του ίδιου αλλά και του Δήμου μας στο πρόσωπο μου και σ όλα τα ΑΜΕΑ της πόλεως μας.

Δεσμεύτηκε κατηγορηματικά ότι εντός ολίγων ημερών θα έδινε εντολή να κατασκευαστεί ειδική ράμπα στην είσοδο της πολυκατοικίας μου, όπερ "Ω του θαύματος!!" και εγένετο σήμερα, με όλους τους περίοικους να πλέκουν το εγκώμιο του αντιδημάρχου, πρωτίστως, αλλά και την υποδειγματική ευαισθησία του Προέδρου της Ενώσεως Αποστράτων, του κ. ΣΤΡΙΚΟΥ,του κ. Σαφούρη και του 3ου, αγνώστου σε μένα, όπως είπα, κυρίου.

Θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες, ο Μεγαλοδύναμος και η Μεγαλόχαρη να τους έχει πάντα και κοντά σ αυτούς που τους έχουν ανάγκη!!

Θερμά συγχαρητήρια αξιότιμε κ Δήμαρχε για την επιλογή και αξιοποίηση, δίπλα σας, στην Υπηρεσία του Σερραίου πολίτη, ανθρώπων όπως ο κ. Γιώργος Νυκτοπάτης!!

Ανεβάζω, για του λόγου το αληθές την καταπληκτική ράμπα η οποία έβαλε τέλος στην τυραννία που βίωνα!!!

Με εκτίμηση,

Μιχάλης Σιδηρόπουλος