Καλωσήλθατε στην νέα Ιστοσελίδα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού  Εθνική Ηχώ - Κυκλοφόρησε το τεύχος Μαρτίου  Δείτε τις «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ. ΚΑΑΥ 2021» που έχουν αναρτηθεί στο επιμέρους Μενού «Ανακοινώσεις Κ.Α.Α.Υ.–Παιδικών Κατασκηνώσεων» του Μενού «Παραθερισμός».  Από 16 Μαρτίου έως 16 Απριλίου 2021 η κατάθεση Αιτήσεων για ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέαύ  ΚΑΑΥ Αγ Ανδρέα: Στο τηλ. 210-3633797 εσωτ. 24 μπορείτε να ορίσετε Ραντεβού, για κατάθεση Αίτησης Παραθερισμού στα Κεντρικά Γραφεία της ΕΑΑΣ.  ΚΑΑΥ Αγ Ανδρέα: Η ηλεκτρονική διεύθυνση του Γραφείου Παραλαβής των ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ 2021 ΕΙΝΑΙ kaayeaas@gmail.com  Δείτε το επετειακό Video για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Με ΚΛΙΚ επάνω στην κυλιόμενη αυτή Λωρίδα θα δείτε και από εδώ το Video.  Δείτε Video αφιερωμένο στην θυσία των αγωνιστών του 1821. Με ΚΛΙΚ επάνω στην κυλιόμενη αυτή Λωρίδα θα δείτε και από εδώ το Video.  

Εθελοντική Συμβολή Υγειονομικού Προσωπικού εν Αποστρατεία

Ημερομηνία Ανακοίνωσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ

          Το ΥΠΕΘΑ, στα πλαίσια της αντιμετώπισης της πανδημίας και πάντα δίπλα στον Έλληνα Πολίτη, προσκαλεί το σύνολο του απόστρατου Υγειονομικού Προσωπικού να συμμετάσχει εθελοντικά όταν απαιτείται.

         Παρακαλούνται  οι επιθυμούντες  να    δηλώσουν  συμμετοχή,  να  κοινοποιήσουν τα στοιχεία  τους  στην ΕΑΑΣ, το αργότερο μέχρι 13 Απριλίου 2021 στην ηλεκτρονική διεύθυνση : eaasgr@gmail.com

Για να δείτε την Διαταγή του ΓΕΕΘΑ πατήστε με κλικ ΕΔΩ

                                                                                                           Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων