ΕΑΑΣ Κοστολόγηση Διαφημίσεων Προς Δημοσίευση στην Ε.Η.

ΕΑΑΣ Κοστολόγηση Διαφημίσεων Προς Δημοσίευση στην Ε.Η.

1. Η συντακτική επιτροπή (ΣΕ) διαπίστωσε την ανάγκη κοστολόγησης των διαφημίσεων που θα καταχωρούνται στην εφημερίδα που εκδίδει η Ένωση με τίτλο Εθνική Ηχώ (Ε.Η.)
  2. Μετά από γενόμενη έρευνα αγοράς, υποβλήθηκε ολοκληρωμένη πρόταση από τον Πρόεδρο της Σ.Ε. Υπτγο ε.α. Δεβούρο Ιωάννη στο Δ.Σ. / Ε.Α.Α.Σ. και αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

α. Η εφημερίδα Εθνική Ηχώ είναι μηνιαία 16σέλιδη εφημερίδα της ‘Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού και αποτελεί το κύριο ενημερωτικό έντυπο που αφορά τους απόστρατους του Στρατού Ξηράς. Κυκλοφορεί στις αρχές κάθε μήνα ανελλιπώς και καλύπτει θέματα ιστορικού και στρατιωτικού περιεχομένου αλλά και θέματα τρέχουσας επικαιρότητας. Ενημερώνει τους απόστρατους για συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά θέματα πους τους αφορούν και παρεμβαίνει όπου απαιτείται στα Εθνικά και λοιπά σοβαρά θέματα που απασχολούν την Ελληνική κοινωνία.

Έντυπη έκδοση: Διανέμεται δωρεάν σε περίπου δεκατρείς χιλιάδες (13.000) παραλήπτες με ατομική αποστολή μέσω ΕΛΤΑ, αλλά και στα σαράντα πέντε 45 παραρτήματα της Ένωσης σε όλη τη χώρα, όπου διαβάλεται μαζικά στους χώρους εντευκτηρίων που διατηρούν. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για τους διαφημιζομένους δεδομένου ότι τα μέλη της Ένωσης ανεξάρτητα του εάν έχουν ταυτότητα μέλους, αριθμούν τριάντα εννέα (39.000).

Ηλεκτρονική έκδοση: Αποστέλλεται σε πέντε χιλιάδες (5.000) ατομικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις(e-mail) και αναρτάται στην ιστοσελίδα της www.eaas.gr η οποία έχει ικανοποιητική επικσεψιμότητα (75.000 μοναδικούς επισκέπτες σε 6 μήνες λειτουργίας μετά την εκ βάθρων ανακατασκευή της)

Εβδομαδιαίο newsletterΑποστέλλεται σε πέντε χιλιάδες (5.000) αποδέκτες μέσω e-mail.

Έντυπος Τιμοκατάλογος Διαφημίσεων

Σημειώσεις:

• Η εφημερίδα είναι έγχρωμη 16σέλιδη με τη δυνατότητα να γίνει 24σέλιδη
  • Όλες οι διαφημιστικές καταχωρήσεις θα είναι σε πλήρη τετραχρωμία.
  • Οι διαστάσεις της σελίδας είναι 29x36cm.
  • Αποστέλλεται εντός πλαστικής συσκευασίας
  • Σε περίπτωση που η διάθεση χώρου καταχώρησης είναι οι 6 μήνες θα παρέχεται 15% έκπτωση ενώ σε περίπτωση διάθεσης χώρου για 12 μήνες παρέχεται έκπτωση 25% επί των αναγραφομένων τιμών.
  • Η καταχώρηση αγγελίας των μελών της ΕΑΑΣ στην Ε.Η. για τους τρείς (3) πρώτους μήνες, θα είναι δωρεάν. Με την παρέλευση του 3 μήνου, η καταχώριση της αγγελίας θα κοστολογείται 20€ / μήνα για τις 35 λέξεις.
  • Για καταχωρήσεις επιχειρήσεων συναδέλφων ισχύει επιπλέον έκπτωση 5%.

β. Την ανεύρεση ενδιαφερομένων για διαφήμιση στην Ε.Η. είναι δυνατόν μα αναλάβει εξειδικευμένο προσωπικό επί πληρωμή.

γ. Σε περίπτωση εκδήλωσης σοβαρού ενδιαφέροντος για την διαφήμιση επί πληρωμή στην Ε.Η., θα γίνουν, μέσω λογιστηρίου, οι απαιτούμενες ενέργειες, να ενταχθούμε σε καθεστώς ΦΠΑ, για την συγκεκριμένη δραστηριότητα ( έσοδα από διαφημίσεις ).

δ. Σε μεμονωμένο ενδιαφέρον θα μπορούσε να καταχωρηθεί ως ενημέρωση προς τα μέλη μας, με παράλληλη ενέργεια την καταβολή δωρεάς προς την εφημερίδα, από τον ενδιαφερόμενο.

Γρ. Δημοσίων Σχέσεων / Ε.Α.Α.Σ.