Καλωσήλθατε στην νέα Ιστοσελίδα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού  Εθνική Ηχώ - Κυκλοφόρησε το τεύχος Μαρτίου  Δείτε τις «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ. ΚΑΑΥ 2021» που έχουν αναρτηθεί στο επιμέρους Μενού «Ανακοινώσεις Κ.Α.Α.Υ.–Παιδικών Κατασκηνώσεων» του Μενού «Παραθερισμός».  Από 16 Μαρτίου έως 16 Απριλίου 2021 η κατάθεση Αιτήσεων για ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέαύ  ΚΑΑΥ Αγ Ανδρέα: Στο τηλ. 210-3633797 εσωτ. 24 μπορείτε να ορίσετε Ραντεβού, για κατάθεση Αίτησης Παραθερισμού στα Κεντρικά Γραφεία της ΕΑΑΣ.  ΚΑΑΥ Αγ Ανδρέα: Η ηλεκτρονική διεύθυνση του Γραφείου Παραλαβής των ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ 2021 ΕΙΝΑΙ kaayeaas@gmail.com  Δείτε το επετειακό Video για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Με ΚΛΙΚ επάνω στην κυλιόμενη αυτή Λωρίδα θα δείτε και από εδώ το Video.  Δείτε Video αφιερωμένο στην θυσία των αγωνιστών του 1821. Με ΚΛΙΚ επάνω στην κυλιόμενη αυτή Λωρίδα θα δείτε και από εδώ το Video.  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ημερομηνία Ανακοίνωσης
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
     Σας ενημερώνουμε ότι δυστυχώς ανάμεσα στο προσωπικό της  Έδρας της Ε.Α.Α.Σ. υπήρξε επιβεβαιωμένο κρούσμα covid -19.
     Συμμορφούμενοι πλήρως με  τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ για τον περιορισμό μετάδοσης της ασθένειας το ΔΣ της ΕΑΑΣ αποφάσισε τα παρακάτω :
         1. Την διακοπή λειτουργίας όλων των τμημάτων της Ενώσεως τουλάχιστον μέχρι και την Τρίτη 13 Απριλίου 2021. Η οριστικοποίηση της απόφασης επαναλειτουργίας της από Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 θα εξεταστεί την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 ώστε να υπάρξει και σχετική ενημέρωση. 
Παρακαλούνται οι κ.κ. Συνάδελφοι να ΜΗΝ επισκέπτονται την Ένωση για οποιονδήποτε λόγο.
         2. Την απολύμανση των χώρων της Ένωσης , με εξειδικευμένο συνεργείο ,σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες μέχρι και την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021.
         3. Την εκτέλεση δύο διαδοχικών ελέγχων ανίχνευσης του covid-19 στο σύνολο του προσωπικού της Ένωσης σε διαφορετικές ημερομηνίες και μέχρι την Τρίτη 13 Απριλίου 2021 ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε περίπτωση λάθους διάγνωσης.
         Τα γραφεία της Ενώσεως θα παραμείνουν κλειστά μέχρι και την Τρίτη 13 Απρ. Ειδικότερα για το ζήτημα υποβολής των αιτήσεων για παραθερισμό στα ΚΑΑΥ , μέχρι και την αναφερόμενη ημερομηνία ( Τρίτη 13 Απριλίου 2021), αυτές θα υποβάλλονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά. Ακυρώνονται όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού, τα οποία θα επαναπρογραμματισθούν μετά την Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021, με μέριμνα της επιτροπής παραλαβής αιτήσεων ΚΑΑΥ.
         Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παρακαλούμε για τη συμμόρφωση με το σύνολο των ληφθέντρων μέτρων προφύλαξης του προσωπικού μας.
Μένουμε Ασφαλείς, Μένουμε Υγιείς
Με εκτίμηση και σεβασμό 
 
     Για το ΔΣ της ΕΑΑΣ
 
    Ο Διευθύνων Σύμβουλος                                                                     Ο Αντιπρόεδρος
                                                                                                                                       
       Χρήστος Χρηστίδης 
         Ανχης (ΑΣ) ε.α                                                                             Ιωάννης Δεβούρος
                                                                                                                Υπτγος ε.α